97 11 43 46 // ungdomsskolen@mariagerfjord.dk

3 x Skattejagt

Glæd dig til...

Vil du med på skattejagt??

Medarbejder
Lasse A
Casper Sejr Madsen
Tid og sted
Opstart den 1. maj kl. 16.00
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 18 år.
Pris
Gratis
Antal ledige pladser
Der er 15 pladser tilbage.

Beskrivelse

Velkommen til '3x skattejagt', hvor vi ikke bare leder efter skatte, vi finder dem med stil! Først kaster vi magneter ud i vandet og ser, hvad der hænger fast - måske en fortabt cykel eller en gnaven gryde! Derefter griber vi metaldetektoren, klar til at 'bippe' vores vej gennem mysterierne under jorden - hvem ved, måske en forsvundet skat fra stenalderen eller bare lidt glemt sølvpapir? Endelig lyser vi op med ravjagt, hvor vi søger efter de gyldne dråber på stranden og håber på at finde noget, der ikke bare ser ud som en guldfarvet gummi bjørn! På vores hold er skattejagt mere end en leg - det er en sjov, skør og spændende måde at udforske mysterierne omkring os!

Plan for afvikling:

Den 1. maj: Magnet Fiskeri - Vi mødes I ungdomshuset, Christiansgade 10 i Hobro kl. 16.00. Sammen går vi herfra på Magnet-Fiskeri

Den 8. maj: Rav-Jagt - Vi skal lyse rav i Øster Hurup. Her vil der være mulighed for opsamling i byerne: Hobro (ved Ungdomshuset), Valsgaard (ved spar), Arden (ved skolen), Astrup (ved Brugsen), Mariager (ved skolen), Assens (ved skolen), Hadsund (ved skolen) og Als (ved skolen). Ved tilmelding tilkendegiver du, hvor du ønsker at stå på. 

Den 15. maj: Metaldetektor - Vi mødes i ungdomshuset, Christiansgade 10 i Hobro kl. 16.00. Sammen går vi herfra på Metaldetektor-opdagelse. 

Her kan du se samt printe plakaten til 3 x Skattejagt: Plakat.

Det er gratis at deltage på holdet

Medarbejder


 
Lasse A


 
Casper Sejr Madsen

Lektioner

Dato Tid Sted
onsdag 1. maj 16:00 - 19:30 Ungdomshuset
onsdag 8. maj 19:31 - 23:59 Ungdomshuset
onsdag 15. maj 16:00 - 19:30 Ungdomshuset

Andre hold i samme kategori