97 11 43 46 // ungdomsskolen@mariagerfjord.dk

Kanotur til Sverige med stop i Liseberg

Glæd dig til...

Tid og sted
8. maj til 12. maj
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 18 år.
Pris
995 kr.
Antal ledige pladser
Der er 14 pladser tilbage.

Beskrivelse

Tag med på en uforglemmelig kanotur gennem de svenske vandveje og oplev en skøn ferie i Kristi Himmelfartsferien! Vi sætter kurs mod Sverige med afgang onsdag den 8. maj og vender tilbage til Mariagerfjord søndag den 12. maj.

Din prisvenlige rejse på kun 995 kr. inkluderer transport til og fra destinationen, færgebillet, leje af kano samt entré til den fantastiske forlystelsespark, Liseberg, i Gøteborg. Du behøver kun tænke på at nyde turen, da maden under kanoturen er inkluderet i prisen. Du skal kun medbringe en madpakke eller evt. lidt penge til køb af mad i forbindelse med færgeoverfarten og dagen i Liseberg.

Uanset om du er en erfaren kanoroer eller nybegynder, vil denne tur give dig en enestående mulighed for at opleve den skønne svenske natur. På vejen op slår vi et smut forbi den verdensberømte forlystelsespark Liseberg i Gøteborg, hvor du kan lade adrenalinet pumpe i de vilde forlystelser eller slentre gennem de charmerende gader inde i Liseberg.

Gør dig klar til en perfekt kombination af naturoplevelser og forlystelser! Tilmeld dig nu og vær med på denne fede kanotur. Vores online infomøde før turen vil være en god mulighed for at få yderligere informationer om turen samt praktiske detaljer om, hvad du bør medbringe. Mødet datosættes, når vi har alle tilmeldingerne i hus. Du hører noget umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.

Har du allerede nu spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Mariagerfjord Ungdomsskole, der står klar til at hjælpe. Tilmeld dig nu, og vær med på denne enestående rejse, der kombinerer eventyr og forlystelser!

 

Her kan du se samt printe plakaten til Kanotur til Sverige med stop i Liseberg: 

Der er bindende tilmelding og ingen tilbagebetaling, hvis man efterfølgende ønsker at framelde sig turen.


Andre hold i samme kategori