97 11 43 46 // ungdomsskolen@mariagerfjord.dk

Astrup Ungdomsklub

Ungdomsklubber

Sted
Astrup Ungdomsskole
Åbningstider
Onsdag 18.30-21.30

Hadsundvej 11
9510 Arden

Beskrivelse

Ungdomsklubben i Astrup er et gratis tilbud til alle unge fra 7. klasse og til 18 år. Vi er en lille hyggelig klub, som har til huse i kælderen under Astrup Skole. Klubbens fælleslokaler er lyst indrettet og med mange aktiviteter som f.eks. pool, LEGO, bordfodbold,  bordtennis og Playstation 4 med mange fede spil. Vi benytter os meget af gymnastiksalen som ligger lige ovenpå klubben.Vi dyrker det sociale liv ved hjælp af mange hyggelige snakke og spil i forskellige afskygninger. I klubben går vi op i at sikre et mobbefrit miljø, hvor der er plads til alle, uanset om man gerne vil spille fodbold, lave kreative projekter, spille PlayStation eller bare gerne vil sidde i sofaen og sludre med vennerne. 

Vi bestræber os på at skabe et inkluderende miljø, hvor alle stemmer vil blive hørt. Der er plads til det hele, også en fortrolig snak med en voksen. Vi som personale er her for JER, og vil altid møde jer i øjenhøjde.

I kiosken kan købes sodavand, varm kakao, nachos med ost og salsa og toast. Der er altid et sundt alternativ i form af vand og frugt/grønt.

Vi er på Facebook som Astrup Ungdomsklub, hvor alle nyheder om aktiviteter i klubben bliver lagt ud. 


Andre hold i samme kategori