97 11 43 46 // ungdomsskolen@mariagerfjord.dk

Dagstur til Liseberg i din sommerferie

Glæd dig til...

Tid og sted
Tirsdag den 9. juli
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 18 år.
Pris
500 kr. inklusiv bustransport, sporvogne og entrebillet til Liseberg
Antal ledige pladser
Der er 49 pladser tilbage.

Beskrivelse

Ønsker du at prøve noget fedt i din sommerferie? Så tag med os på en tur til Liseberg - verdens bedste forlystelsespark!

I vores Liseberg-pakke får du alt, hvad du behøver for en perfekt dag i Göteborgs magi. For kun 500 kr. får du transport med bus og færge, en tur med sporvognen fra færgeterminalen i Gøteborg og ud til Liseberg, og selvfølgelig adgang til alle Lisebergs spændende forlystelser! Det eneste du skal tænke på, er en madpakke og noget at drikke. Du er naturligvis velkommen til at tage penge med, så du kan købe noget undervejs på turen.

I Liseberg er der masser af oplevelser, som venter os. Oplev Efterfaldet, Europas stejleste rutsjebane, eller prøv en tur i Carousel, en klassiker fra 1873. Er du klar til et sus i maven? Så tag en tur i Helix Roller Coaster, en 6 km lang tur rundt om parken. Men det stopper ikke der! Nyd også naturens skønhed i Göteborg. Tag en gåtur gennem parken og nyd den frodige vegetation. Eller tag en tur til havet og nyd den friske luft. Så hvorfor vente? Book din plads nu og få en fed sommerdag i Liseberg fyldt med spænding, eventyr og minder, der varer rigtig længe.

Her kan du se samt printe plakaten til Dagstur til Liseberg i din sommerferie: Plakat.

Der er bindende tilmelding og ingen tilbagebetaling, hvis man efterfølgende ønsker at framelde sig turen.


Andre hold i samme kategori