97 11 43 46 // ungdomsskolen@mariagerfjord.dk

Als Ungdomsklub

Ungdomsklubber

Sted
Als Ungdomsklub
Åbningstider
Tirsdag 18.30-21.30

Als Ungdomsklub
Vikingvej 4, Als
9560 Hadsund

Beskrivelse

Ungdomsklubben i Als er et gratis tilbud til alle unge fra 7. klasse og til 18 år. Vi er en lille hyggelig klub, som har til huse i lokaler, der er placeret i forlængelse af skolegården på Havbakkeskolen. Vi benytter os meget af skolegården og den lille multibane, som ligger lige ved siden af klubhuset. I klubben møder du vores to medarbejdere Jesper og Tanja. 

Vi dyrker det sociale liv ved hjælp af mange hyggelige snakke og spil i forskellige afskygninger. Vi råder over både pool, airhockey, bordtennis, PlayStation 5 samt et stort udvalg af brætspil. Der er også mulighed for at tage en køretur på et af vores el-løbehjul eller segboards. I klubben går vi op i at sikre et mobbefrit miljø, hvor der er plads til alle, uanset om man gerne vil spille fodbold, lave kreative projekter, spille PlayStation eller bare gerne vil sidde i sofaen og sludre med vennerne. I klubben er der en lille kiosk/bar, hvor der kan købes sodavand, juice, chips, slik og hjemmelavede toast til rimelige priser. Der er altid et sundt alternativ i form af vand og frugt/grønt.

Vi er på Facebook som Als Ungdomsklub, hvor alle nyheder om aktiviteter i klubben bliver lagt ud. Dette bliver også lagt ind på AULA til 7. 8. og 9. klasse.

Vi glæder os til at se dig i klubben.

 

 


Andre hold i samme kategori